Her gün yeni bir başarı getiren Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Ali Gurbanov, Azerbaycan'da koşulan Kuboku Turunun şampiyonu oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sporun her alanında başarılı. Sakarya BB PRO takımının özellikle bisiklet bölgesinde inşa edilen sporcuları hedeflerine ulaşmaya başladı. Takımın başarılı pedallarından biri olan Ali Gürbanov, Azerbaycan'daki Kuboku turuna katıldı.

2 Kategoride Birinci

Yarışın ilk gününde 15 km'lik bireysel zamana karşı yarışta iyi bir derece kazanan Gurbanov, ikinci gününde 80 kilometrelik yol yarışında çizgiyi geçerek notların toplamıyla iki farklı kategori kazandı. U23 yarışları ve Elit kategorisindeki en iyi atlet olan Gurbanov altın madalya kazandı.

“Sporcumuzu tebrik ediyoruz”

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamada, “Bisiklet takımımız, Sakarya’yı gururlandıran ve bu alanda iddiasını artıran başarılar elde ediyor. Sıkı bir hazırlık ve kaliteli bir kadroyla derecelerin sahibi oluyoruz. Son yarışta şampiyon olan bisiklet sporcumuz Ali Gurbanov’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadeleri kullanıldı.