TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İki gün önce kadrosuna Kabongo Kasongo’yu kattığını açıklayan Sakaryaspor, bir ismin daha transferini bitirdi. 


Son olarak Boluspor forması giyen Odise Roshi’yi 2 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı. İmza töreninde Sakaryaspor yöneticisi Ali Akgünoğlu'da yer aldı. 

Arnavutluk milli takımı formasını da giyen oyuncu bu sezon Sakaryaspor’un 6. transferi olurken, kadroya katılan Donkor, Nalepa ve Kasongo’nun ardından 4. yabancı oyuncu oldu.

Arnavutluk Milli Takımıyla 66 maça çıkan orta saha oyuncusu 5 kez milli formayla gol sevinci yaşadı. Roshi daha önceden FSV Frankfurt, HNK Rijeka, FK Akhmat Grozny gibi takımların formalarını da giydi. 2021/ 2022 sezonunda Boluspor'a transfer olan oyuncu 28 maçta 1 gole imza atarken 2 de asist yapmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Son olarak Boluspor forması giyen Arnavutluk Milli Takımı oyuncusu Odise Roshi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Hoş geldin Roshi!" ifadelerine yer verildi.