Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya ile birlikte Gölkent Mahallesini ziyaret etti ardından ise gençlerle buluştu. Programda konuşan Milletvekili Kaya, “ İsmail Gündoğdu Ferizli için bir şans. İsmail Başkanı tüm gücümüzle destekliyoruz” dedi.
GÖLKENT ZİYARETİ VE BULUŞMA
Gündoğdu son olarak Gölkent ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Ziyarete AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya’da katıldı. Ziyarette ayrıca AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Serdar Akgün, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı. Ziyaretlerinden ardından Ferizli Belediyesi Sosyal Tesislerinde gençlik buluşması gerçekleştirildi.
BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Gençlik buluşmasında konuşan AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, “Gençlerimiz bizim için son derece önemli. Cumhur İttifakı yakışır bir şekilde hem bu ilçeyi hem bu şehri hep birlikte coşturalım. İsmail Başkanımız sizin her zaman yanınızda ve olmaya da devam edecek. Hep birlikte 31 Martta sandıkları patlatalım” dedi. MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ise, “Bir arada güçlü bir şekilde yola devam ediyoruz. Kardeşliğimiz ve dostluğumuz daim olsun. Bu güç birliği ile Ferizli’de 31 Mart’ta zafer Cumhur İttifakının olacak” diye konuştu.
YARINLARI GENÇLER İNŞA EDECEK
Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu ise şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanımız 2002 yılında hepimize hedef koydu. Bizim hedefimiz 2023, 2053 ve 2071. 2023 hedefine hizmet etmek bizlere nasip oldu. İnşallah yarınları inşa edecek olan gençler, 2053'e hizmet edeceksiniz. Sizler var oldukça memleket davası, memleket sevdası öksüz ve yetim kalmayacak. Ferizli’ye hep birlikte hizmet edecek, bu güzel ilçeyi hep birlikte yarınlara hazırlayacağız. Allah emeklerinizden razı olsun” dedi.
GÜNDOĞDU’YA TAM DESTEK
AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya ise, “2001'de kurulan AK Parti'de 22 yıldır siyaset yapan bir ağabeyinizim. Geleceğimiz ve umudumuz sizlersiniz. Bu ülkenin sizlerden çok büyük beklentileri var. Terör belasıyla uğraşan bir ülkeden, sizlerin arasından Selçuk Bayraktar kardeşimiz çıktı. SİHA'ları İHA'ları yapan kardeşlerimiz sizlerin arasından çıktı. Öyle güzel gençlerimiz yetişiyor ki bu ülkede sizlerde mutlaka onların içinde olacaksınız. Sizin bu işleri yapabilmeniz için fiziki imkânları sağlayacak adayımız İsmail ağabeyiniz. İsmail Bey Ferizli için bir şans. 5 yıl boyunca beraber çalıştık. Ferizli'de güzel işler yaptı. Sizlerle alakalı da projeleri var. O projelerinde Ankara'da takipçisi bizler olacağız.
Elimizden gelen tüm imkânları sunacağız. İsmail Başkanı tüm gücümüzle destekliyoruz. Sizlerden
ricam sizde İsmail başkanı bu ilçe de güçlü bir şekilde seçmek istiyoruz” diye konuştu.