Meteoroloji'den kar uyarısı! Çok yoğun olacak. Türkiye'nin büyük bir bölümünde kar yağışı başladı. İstanbul'da dün birkaç ilçede etkili olsa da tarih belli oldu ve artık kar yağışı tamamen başlıyor. Günlerce etkisini devam ettirecek. MGM'den açıklamalar peş peşe geldi. Bugün sıcaklıklar 6 dereceye kadar düşecek. İller tek tek açıklandı, kuvvetli yağış nedeniyle olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi. Bugün hava nasıl? Hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul'a kar ne zaman geliyor?

Meteoroloji'den kar açıklaması geldi. İstanbul'Meteoroloji'den kar açıklaması geldi. İstanbul'da da başlıyor. Tarih belli oldu. Sıcaklıklar düşüyor. Hava buz kesti. Peş peşe uyarılar yapılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Güney Ege ile Antalya, Burdur ve Isparta çevreleri hariç tüm yurdun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
da başlıyor. Tarih belli oldu. Sıcaklıklar düşüyor. Hava buz kesti. Peş peşe uyarılar yapılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Güney Ege ile Antalya, Burdur ve Isparta çevreleri hariç tüm yurdun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; kıyı kesimler ile Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların; Düzce, Zonguldak, Bartın, Batman, Siirt ve Hakkâri çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, 900 metre üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, batı bölgelerde mevsim normallerinin altında, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, diğer kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARA BÖLGESİ
Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Kırklareli ile Bursa ve Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 6°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 6°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 4°C Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KOCAELİ °C, 7°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EGE BÖLGESİ
Çok bulutlu, akşam saatlerinde Kütahya çevreleri ile gece saatlerinden itibaren Kuzey Ege'nin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İzmir ve Manisa çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 1°CÇok bulutlu, gece saatlerinde hafif kar yağışlı

DENİZLİ °C, 7°C Çok bulutlu

İZMİR °C, 14°C Çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 8°C Çok bulutlu


Çok bulutlu ve Doğu Akdeniz ile Antalya'nın doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Toroslar Mevkii'nde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ADANA °C, 15°CÇok bulutlu ve sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 16°CÇok bulutlu, doğu ilçeleri sağanak yağışlı

HATAY °C, 13°CÇok bulutlu ve sağanak yağışlı

ISPARTA °C, 4°CÇok bulutlu

İÇ ANADOLU BÖLGESİ
Çok bulutlu, bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 4°CÇok bulutlu, sabah saatlerinde hafif karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

ESKİŞEHİR °C, 2°CÇok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde kar yağışlı

KONYA °C, 3°CÇok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

YOZGAT °C, 1°CÇok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kar yağışlı


BATI KARADENİZ BÖLGESİ
Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarda yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülmesi, Düzce, Zonguldak ve Bartın’ın kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur ve sağanak (30-60 kg/m²), iç kesimlerinde (500 metre üzeri rakımlı yerlerde) yer yer kuvvetli kar (10-20 cm) şeklinde olması bekleniyor.

BOLU °C, 3°CÇok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

DÜZCE °C, 6°CÇok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarda kuvvetli yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerde kuvvetli kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.
11Meteorolojiden flaş kar uyarısı Donacağız Çok yoğun olacak, yarın başlıyor günlerce sürecek ve...
KASTAMONU °C, 3°CÇok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ZONGULDAK °C, 7°CÇok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarda kuvvetli yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerde kuvvetli kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ
Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarda yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

ÇORUM °C, 4°CÇok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

SAMSUN °C, 11°CÇok bulutlu, öğle saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

TOKAT °C, 8°CÇok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu

TRABZON °C, 12°CÇok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ
Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Elazığ çevrelerinde yağmurlu, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülmesi, Hakkâri ve Batman çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, 900 metre üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

ELAZIĞ °C, 7°CÇok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

ERZURUM °C, 2°CÇok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kar yağışlı

KARS °C, 0°CÇok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif kar yağışlı

VAN °C, 6°CÇok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, 900 metre üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 10°CÇok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

GAZİANTEP °C, 11°CÇok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

SİİRT °C, 7°CÇok bulutlu, öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yüksek kesimleri (900 metre ve üzeri) kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışlı

ŞANLIURFA °C, 12°CÇok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı