Kaçakçılıkla mücadele kapsamında elde edilen üstün başarı için Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’yı ziyaret ederek teşekkür etti.

SİGARA VE TÜTÜN MAMÜLLERİNE OPERASYONLAR

Kaçakçılıkla mücadelede elde dilen başarı için teşekkür eden Başkan Akdardağan ziyaretinde, Müdür Fatih Kaya'ya ilgisi nedeniyle “Başta Sakarya Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere tüm güvenlik güçlerimiz bizim gözbebeğimizdir. Emniyet teşkilatımızın esnaflarımızla olan diyalogları ve koordinesi ile şehrimizde çok başarılı çalışmalar yapılmaktadır. Son günlerde yine emniyet birimlerimizin kaçak tütün, sigara ve tütün mamullerine yönelik yaptığı başarılı operasyonları memnuniyet ile karşılıyor ve devamını diliyoruz. Yapılan son operasyonlar ile kaçakçılık ilimizde en alt seviyelere kadar gerilemiştir.” Dedi.

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE TAM DESTEK 
Sakarya genelinde gerçekleştirilen sigara ve tütün kaçakçılığı hususunda yıllardır süregelen disiplinli ekip çalışmalarının devamlılığının sağlanacağını vurgulayan Başkan Akdardağan, “Mahallelerimiz ve sokaklarımızın simgesi olan bakkal esnaflarımız başta şüpheli kişilerin ihbarı, gençlerimizin kötü alışkanlık edinmemesi, kaçak tütün satışlarının engellenmesi için hassasiyetini sürdürecektir. Bizlerde her zaman ilk gündemimiz olan kaçakçılıkla mücadelemiz konusunda emniyet birimlerimize tam destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm emniyet teşkilatımıza ve her zaman esnafımızın yanında olan değerli müdürümüze tekrar teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” Dedi.