Teşkilat Başkanı Fatih Akgün, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Akçalışkan, Ferizli Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Deniz, Abdullah Efiloğlu ve partililer katıldı. Bayanların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda partiye yeni katılan üyelere rozetleri takılırken, ataması yeni gerçekleşen Ferizli Kadın Kolları Başkanı Havva Pehlivan’da tanıtıldı.  

Teşekkür etti
Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mehmet Ata: “Hepimizin malumu olduğu üzere ülkemizin ve toplumumuzun son yıllarda daha ağır bir şekilde yaşadığı ekonomik ve sosyal sıkıntıların çözümü için gece gündüz durmadan çalışan partimizin en önemli dinamiği kadınlarımızın gücüdür aslında. Siyasi hareketine bir kadın bir genel başkan ile başlayıp, bugün Türk Siyasetinin en önemli aktörü olan İYİ parti, iktidarın en güçlü alternatifidir. Sağ duyuya, anlayışa, merhamete ve edebe en çok ihtiyaç duyduğumuz günümüz Türkiye'sinde iyi parti kadın kolları gönüllülerimiz ve partili kardeşlerimizin İyilik adına, güzel bir Türkiye için gösterdikleri kararlılık ve verdikleri mücadele için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

"Ferizli’ye Kadın eli değsin, ilçem güzelleşsin"

Ata: “Ferizli’mizin ve aslında tüm ilçelerimiz ve ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimi için ilçe yönetimimizin "Ferizli’ye Kadın eli değsin, ilçem güzelleşsin" projemizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yapılacak tüm etkinliklerde, tüm yeni projelerde Kadın aklının, merhametinin ve kararlılığının gücünü çok daha fazla hissedeceğiz. Karamsarlığın, umutsuzluğun, çaresizlik düşüncesinin en büyük ilacı olan şefkat, merhamet ve aklın, sorunlarımızın çözümü için temel taşı olduğunu herkese göstermek için İyi Parti Ferizli Kadın Politikaları çalışmaları örnek ve ilham kaynağı olacak” dedi.

Rozetleri takıldı
Daha sonra konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Akçalışkan, parti içi çalışmalardan ve hedeflerden bahsetti. İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan’da, “2021 yılı üye çalışmalarımızın aynı şekilde 2022 yılında’ da devam ederek ailemizi büyütme ve daha demokratik, adaletli ve adil yönetilen Türkiye’mizi inşa edecek Partimizin başarısını hep birlikte paylaşmak istiyorum.   Zorluklarla gecen 2021 yılını geride bırakmak üzereyiz ama her şeye rağmen, mücadele etmekten vazgeçmedik asla vazgeçmeyeceğiz. 2022 yılınızı şimdiden tebrik eder hep birlikte; Gölgesiz gülüşlere, sıkıntısız günlere erişeceğimiz, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşayacağımız bir sene geçirmeyi diliyorum” dedi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda partiye çoğunluğu bayan olan üyelere rozetleri takıldı.