Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun konser sürprizi ile Türk rap müziğinin yıldızlarından Sefo, dün akşam Hendek’te sahne aldı. Meydanı dolduran binlerce genç büyük coşku yaşadı. Konser öncesi gençlere seslenen Başkan Babaoğlu, “Bugün enerjimiz tam. Biz birlikte çok güzeliz, bir olunca çok güçlüyüz” dedi.

Hendek, dün akşam tarihi bir konsere ve gençlik buluşmasına sahne oldu. Sefo hayranları saatler öncesinden konser alanına akın ederken, kalabalık otopark çevresini de kapladı.

SEFO COŞTURDU

DJ Sezgin Kızılkaya’nın performansıyla konsere ısınan gençler, Sefo ile coştu. Görsel şov eşliğinde ve dans grubuyla sahne alan Türk rap müziğinin başarılı ismi Sefo, şarkılarıyla ve performansıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. 

“SİZLERLE BERABER ÇOK DAHA GÜZEL İŞLERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Konsere eşi Esra Babaoğlu ile beraber katılan ve kalabalığı selamlayan Başkan Babaoğlu, gençlere seslenerek, “Bu akşam çok mutluyum. Işık saçan, umut saçan gözlerinizle sizleri böyle pırıl pırıl bir arada görmek inanın muhteşem bir duygu. Merhaba gençler, Hoş geldiniz, İyi ki de geldiniz. Bu akşam çok eğleneceğiz. İnanın fazlasıyla hakkınız. Yürekten söylüyorum sizler için ne yapsak az. Kültür ve sanat etkinlikleriyle, doğal keşifler ve coşku dolu kutlamalarla huzur bulduk. Her yatırım planlamamızda gençlere ayrı önem verip spor ve sosyal alan sayısını arttırdık, eğitim alanında sorumluluk bilincimizi en üst seviyede tuttuk. Her alanda, özellikle sizler için bilişim, spor, eğitim, kültür ve sanat alanında sayısız proje hazırladık, hedefler belirledik. Genç beyinlerle geleceğe hazırlanan bir Hendek, bu bölgenin yıldızı, markası olacak. Sevgili gençler, bizim en kıymetli hazinemiz olan siz Türk gençliğini çok seviyoruz. Bugün enerjimiz tam. Biz birlikte çok güzeliz, bir olunca çok güçlüyüz. Gelecek bizim. Sizlerle birlikte bir yola çıktım. Beraber çok daha güzel işleri tek tek hayata geçireceğiz” dedi.

ALKAŞ, GENÇLERDEN BABAOĞLU VE ALEMDAR’A DESTEK SÖZÜ ALDI

Gençlere selamlayan MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş ise, “Hendek bugün büyük bir buluşmayı, heyecanı yaşıyor. Turgut başkanımız için bir araya geldik. Biliyorum sizler Turgut başkanımızı çok seviyorsunuz. O da sizleri çok seviyor. Evet, Turgut başkan hepinizin kalbinde, bakın o da sizler için yaptığı hizmetleri şimdi de Sefo konseriyle taçlandırdı. İnşallah 28 gün sonra sandıklara gidecek misiniz, sandıklara gittiğinizde Hendek Belediyesi’nde üç hilale, Turgut Babaoğlu’na oy verecek misiniz?  Allah hepinizden razı olsun. Peki, Büyükşehir Belediyesi’nde Yusuf Alemdar’a oy verecek misiniz? Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

MEYDANDA BÜYÜK AİLE FOTOĞRAFI VERİLDİ

Konser öncesi Başkan Babaoğlu ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Meclis üyesi adaylarının isimleri anons edilerek tek tek kürsüye çağırıldı. Alkışlar arasında sahnede yerini alan MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Başkan Babaoğlu, meclis üyesi adayları ve alandaki gençlerle beraber büyük aile fotoğrafı verildi.