KOÇ BURCU

Düşüncelerinizi içinizde gizlediğiniz bir gün içerisindesiniz. Zaman zaman duygusal boşluk hissedebilirsiniz. Geçmiş ve şimdi arasında sorgulamalar yaparken bazı yaşanmışlıklar üzerinden burukluk yaşayabilirsiniz. Bu tür düşüncelerden arınmanın zamanı geldi.

BOĞA BURCU

İş hayatında ve birliklerinde önemli iletişimler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacağınız bir gün olacak. Çevrenizdeki insanların sizin hakkınızda ne düşündüklerine dair tereddütleriniz olabilir. Güç bağları oluşturacağınız kişiler önemli.

İKİZLER BURCU

Güçlü planlar yapabilme yeteneğine sahip biriyken ufak fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden çevrenizden tepki alabilirsiniz. Yaşamınızdaki yüksek hedeflerinizi gerçekleştirirken bir desteğe ihtiyacınız yok. Enerji ve auranızı doğru yerde kullanıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU

Duygusal konularınıza çevrenixzin ya da ailenizin karışması sizin açınızdan hoş karşılanmıyor. Onların düşüncesini almk başınızı ağrıtabilir. Karşınızdaki insanın olayları büyüterek sizi zorlmasını istemiyorsunuz.

ASLAN BURCU

Fikirlerinizde ısrarcı bir rol üstelenebilirsiniz. Kendinize güveniniz tam. Ödün vermeyen bir yapıya sahipsiniz. Karşılaştığınız sorunlara çözüm getiren birisisiniz bu da çevrenizin sizi desteklemesini sağlıyor.

BAŞAK BURCU

Maddi konularda beklenti içindesiniz. Sakin bir yapınız varken şu sıralar bazı çılgın fikirler sizden çıkıyor olabilir. Kendinizi şikayet ettiğiniz anlar o kadar çok ki. Sizi zora sokacak riskli konulardan uzak durun.

TERAZİ BURCU

Sezgilerinize daha da güveneceğiniz bir gün. İçinde bulunduğunu şartları analiz etmeden karar almıyor olmanız sizi başarılı kılıyor. Beklediğiniz haberler size sürprizlerle geliyor.

AKREP BURCU

Kendinizi farklı bir alan içinde çalışıyor olarak bulabilirsiniz. Stratejik ve becerikli biçimde karşı tarafa uygun doğrultuda değerlendirmelisiniz. Ayrıca sürpriz gelişmeler altında gizemli olaylar yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU

Sizinle aynı düşüncede olan kişilerin fikirlerini almadan önce düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda kritik sorunlar yaşayabileceğinizi unutmamalısınız.

OĞLAK BURCU

Konfor alanınızı bozmak istemiyor, çevrenizden gelen katılım tekliflerine olumsuz karşılık veriyorsunuz. Ortak paydalarda olduğunuz kişilerle kişisel gelişim alanında bazı atılımlar gerçekleştirmenizin şart olduğunu görebilirsiniz.

KOVA BURCU

Kişiselliğinizi öne çıkaracak ortamlarda bulunacak ve çeşitli konuşmalar yapacaksınız. Kendinize güveniniz artacak. Bireysel duygularınız ön planda. Takıntılı düşünceleriniz sizi başarılı ve güçlü kılıyor.

BALIK BURCU

İş ilişkilerinizi rutinde tutmak zorundasınız. En küçük iletişimsizlik performans eksikliğine yol açıyor. Burcunuzda ilerleyen jüpiter araştırmacı ruhunuzu ortaya koyuyor.