Tekirdağ'da bir kişi, boşanmak üzere olan üç çocuğunun annesini sokak ortasında defalarca bıçakladı. Ağır yaralı olan kadın hastaneye kaldırıldı ve tedavi altın alındı.
Olay, Süleymanpaşa ilçesinde meydana geldi. Üç çocuk annesi olduğu belirtilen E.A. (28) boşanma aşamasında olduğu eşi Ö. A. (33) tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Karnında, yüzünde, omzunda ve kolunda beş bıçak yarası bulunan kadını gören vatandaşlar 112 Acil sağlık Ekiplerini aradı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI
Ö.A. izini kaybettirmek için kaçmaya çalıştı. Ağır yaralanan kadın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alınarak Tekirdağ Şehir Hastanesine kaldırıldı. O sırada sokaktaki görgü tanıkları olayı bildirdi ve kadının yaralanarak hastaneye kaldırıldığını söyledi.

ESRA EROL'UN PROGRAMINA ÇIKMIŞLARDI
Daha önce boşanma aşamasında olan çiftin çocuklarının velayetinin annede olmasına rağmen babanın kaçırması sonucu anne, Esra Erol'un programına çıkmıştı.
Öte yandan, polis ekipleri kaçak şüpheli için yoğun bir arama başlattı. İl genelinde incelemelerini artıran Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine göre, şahıs İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınan şahıs sabah saat 04.00 sularında gerçekleştirilen sorgunun ardından polis ekipleri tarafından Tekirdağa getirild. Şüpheli tutuklanarak hapis cezasına çarptırıldı. Tedavi için hastaneye götürülen kadının ise, durumunun kritik olduğu ortaya çıktı.