Ulaşım hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde verilebilmesi için teknik yapısını her geçen gün zenginleştiren Karasu Belediyesi yeni bir silindir alarak Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmete sundu.

Karasu Belediyesinin tamamen kendi öz kaynaklarıyla alınan toprak silindiri, yol yapımı ve asfalt öncesi hazırlık çalışmaları için kullanılacak. Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu Belediyesi’nin bir yandan hizmetlerini sürdürürken, diğer yandan da ekipman yönünden kendisini güçlendirmeye devam ettiğini söyledi.

Belediyenin öz kaynaklarını halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda, verimli bir şekilde kullandıklarını belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Gelişen ve büyüyen bir kent olarak ihtiyaçlar ve taleplerde bu doğrultuda artış gösteriyor. Karasu Belediyesi olarak hizmet ağımız her geçen gün artıyor. Altyapı ve üstyapı inşasında kaliteli, hızlı ve etkin bir çalışma sürdüren ekiplerimize yardımcı olması için yeni bir iş makinesi aldık. Halkımızın vergilerini yine halkımıza hizmet olarak geri döndürüyoruz. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.