KOÇ BURCU

Bugün yakın ilişkilerinizde, her iki taraftan da fayda sağlamak istediğiniz için fedakarlık yapabilirsiniz. Fedakarlık yapmak istemiyorsanız ve bu kişinin mantıksız talepleri olduğunu düşünüyorsanız, bu biraz zor... Sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Şu anda daha özgür olmak istiyor olsanız da, özcilikten kaçmamak için dikkatli olmaya değer.

BOĞA BURCU

Bugün sizin için iyi bir gün! Şu anda yeterince önem vermeyeceğiniz becerilerinize dikkat etmeye çalışın. Becerilerinizi evde veya işte test etmeye başlayabilirsiniz. Daha önce size huzur vermek için kullanılan bazı şeylerin artık işe yaramadığını görebilirsiniz. Ancak endişelerinizi bir kenara bırakıp akrabalarınızla eğlenmeye odaklanabilirsiniz. Ebeveynleriniz size finansal destek veriyor.

İKİZLER BURCU

Bugün, sağlığınızla ilgilenmeniz ve paranızı harcadığınız yere dikkat etmek sizin için iyi bir şeydir. Uzun bir süre sonra gördüğünüz bir arkadaşınızla ilgili haberler, kalbinizin sizi cehenneme çevirmesine neden oluyor mu? İşinizde herhangi bir gelişme olursa, kendinize güvenerek konuşmanızı ve düz durmanızı öneririm. Ve bugün TV'ye ve telefona çok fazla zaman harcamayın.

YENGEÇ BURCU

Bugün sessiz ve rahat bir gün olacak, her şey sakin ve sabit olacak ve kafanızı dinleyebilirsiniz. Ancak dikkatli olun, finansal yatırımlarda bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. İnsanlarla konuşurken çok doğrudan olmamaya çalışın. Başınızı yere koyup kitap veya dergi ile hoş bir akşam geçirseniz en iyisi olur.

ASLAN BURCU

Bugün kendinizi hiç beklemediğin bir tahminde bulabilirsiniz. Bir karar vermeniz gerekiyorsa sadece duygularınızı değil, zihninizi de dinlediğinizden emin olun. Ayın konumu nedeniyle paranızı gereksiz yere ezmeye meyilli olabilirsiniz. Ayrıca, evde meydana gelebilecek bazı sorunlar nedeniyle çok geç olmamaya veya ailenizin veya iş ortağının söylediklerini dinlemeye dikkat edin. İşinize odaklanmanız ve günün sonunda iyi bir zaman geçirmeniz en iyisidir.

BAŞAK BURCU

Bugün alacağınıza dair bazı finansal kararlar uzun vadede size yardımcı olabilir. Kendinizi çok enerjik ve istekli hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi doğru yere yönlendirmeye çalışın ve yakınlarınızla olan gerginlikler hakkında çok fazla endişe etmeyin. Ciddi adımlarınız size ödül olarak geri dönecektir. Bugün yakın bir arkadaşınızı dinleyebilirsiniz!

TERAZİ BURCU

Bugün kardeşleriniz ile ilgili mali bir sorun olabilir. Beklenmedik sorunlar olsa bile endişelenmeyin, günün geri kalanında evde iyi gelişmeler olacak! Sevdikleriniz sizi mutlu edecek ve planlarınızın gerçekleşmesini istediğiniz zaman hevesle kabul edecekler. Hatta partnerinizle iyi haberlerimiz olabilir.

AKREP BURCU

Hiç beklemediğin bazı kötü haberlerden dolayı bugün bir adım geri dönebilirsiniz. Ancak sevdikleriniz ve akrabalarınız size bir el verecek. Ev ortamındaki çocuklara çok fazla öfkelenmemek için dikkatli olun. Ve paranızı ne için harcadığını kontrol etmeniz faydalı olacaktır. Bazı toplantılarla zaman kaybetmiş gibi hissetseniz bile, günün sonunda harika bir akşam geçirebilirsiniz.

YAY BURCU

Bugün, iş ortağınızla geleceğinize doğru bir adım atabilir ve özellikle önemli konularda kararlar alabilirsiniz. İşte size karşı olumsuz bir tutum bulabilirsiniz. Ama çok fazla endişe etmemeye dikkat edin, günün sonunda sevdiklerinin kollarında huzur ve mutluluk bulacaksınız! Ayrıca, eski bir tanıklıkla tanışabilir ve beklemediğinizde güzel anılarınızı hatırlamak da mümkündür.

OĞLAK BURCU

Kan basıncınıza ve sağlığınıza bugün dikkat edin. Yakın bir arkadaşın size maddi yardım istemesiyle kendinizi zor bir durumda bulabilirsiniz. Ama unutmayın, yaptığınız her iyilik ve fedakarlık size geri dönecek. Zamanınız ne kadar değerli olduğunu unutmayacağınızdan bir gün geçirmeye çalışın ve gelecekte yaşayacağınızı mutlu ve güzel günlere bakın. Aileniz ve sevdikleriniz için zaman ayırmayı unutmayın.

KOVA BURCU

Dürüst ve korkusuz doğanınız nedeniyle hemen hemen hemen ani kararlar alıyorsunuz. Tatile çıkıyorsanız değerli eşyalarınızı ve çantanızı sakladığınızdan emin olun. Bu kaçamakta sevdiklerinizle vakit geçirip sorunlarınızı unutacaksınız. İş arkadaşlarınız size söylemeyebilir, ancak sorunlarla başa çıkmanızı eleştirebilirler. Beklediğiniz sonuçları elde edemezseniz kendi yöntemlerinizi gözden geçirmeniz yararlı olacaktır.

BALIK BURCU

Yaşamın pozitif tarafına bugün bakmaya dikkat edin. Eğlence ve kozmetik ürünleri için çok fazla para harcamamaya çalışın. Çocuklarınızla kaydettiğiniz ilerleme, bulutlarda olduğunuzu hissetmenizi sağlar. Ve hayallerinizin bir kısmı çok yakında gerçekleşecektir! Dikkatli olun, zekasına güvenin ve güzellik için sabırlı bir şekilde bekleyin.