KOÇ BURCU

Hangi zorlukların sizi zorladığından emin olmak için son bir karar vermeniz gerekebilir. Yeni bir rota çizmek ve bu yeni bir rotayı başlatmak istiyorsunuz. Bu yolda iyi bir adım atacaksınız.

BOĞA BURCU

Sizi eğitim ve kariyer hakkında yeni fırsatlar bekliyor. Adalet ve hukuki süreçlerle ilgilenirseniz, bu konularda bir karar olabilir. Değişen şehirler veya ülkeler gibi ani büyük planlar ortaya çıkabilir.

İKİZLER BURCU

Gerçekleşen dolunay size biraz finansal şok verebilir. Harcamalarınız ve borçlarınız konusunda biraz sorun olabilir. Geçmişle ilgili sorunlar tekrar gündeme gelebilir ve artık bu sorunu çözebilirsiniz. Size pozitif tarafını gösterecektir.

YENGEÇ BURCU

Gerçekleşen dolunay ile hayatındaki kişiyle ilişkin ileri boyuta taşınabilir veya tamamen bitebilir. Bu da arkadaşlık ilişkileriyle aynıdır. Kariyer ve eğitimde yeni başlangıçlar yapmaya karar verebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Dolunay ile aklınızda henüz tam olarak belli olmayan kararları netleştirebileceksiniz. Ve ikili ilişkinizde, size zarar veren insanlardan uzaklaşacak ve bu ilişkileri sona ertireceksin. Ayın tek olumsuz yanı, sevdiğiniz insanların sağlık sorunları yaşadığını görmektir.

BAŞAK BURCU

Dolunay ile kendinize daha fazla zaman ayıracak ve planlarınıza odaklanabilirsiniz. Ve hayatınızdan kurtulmak için yeni insanlarla tanışmak zorunda olan insanlardan kurtulacaksınız. Hayatınızdaki sizi olumsuz etkileyen insanlardan kaçınmak çok daha iyidir.

TERAZİ BURCU

Bu, dolunay ve değişen şehirlerle birlikte hareket etme gündemine gelebilir. Yatırımla ilgili sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakındaki ortamda sağlık sorunları ortaya çıkartabilir.

AKREP BURCU

Tam ay doluyken, hem kariyer hem de eğitim ve kişisel yaşam gibi kararlar verecek ve adımlar atacaksınız. Bazı ilişkiler sonlandırılacak veya ileriye taşınacaktır. Soru işaretleri net olacaktır.

YAY BURCU

Dolunay ile bazı ilişkilere son vereceksiniz. Ve bu konuda sorun yaşadığınızda bir zaman olabilir. Yatırım yaparken, bunu gözden geçirmeniz ve herhangi bir karardan kaçınmanız gerekir.

OĞLAK BURCU

Hayatınızdaki kişi ve arkadaşlık ilişkisi, uygun olan veya olmayan noktaya gelebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Dolunay, değişiklik yapmak istemenizi sağlayacak. Yeni planlar yapabilirsiniz, fiziksel değişikliklerle kendinizi tanıyamazsınız. Bu modu da yükseltirsiniz ve yeniden doğarsınız.