YDV Sakarya, Yönetim Kurulu toplantısında önemli kararlar aldı

Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şubesi, Erenler Gençlik Merkezinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısı ile yeni kararlar aldı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Yeni Dünya Vakfı Başkanlarından Ali İnci’nin de katıldığı toplantıyı Başkan Şahin Karaaslan yönetti.

 

Yapılan son Yönetim Kurulu Toplantısında şu kararlar alındı;

Yapılan protokol ziyareti ve kahvaltı programı değerlendirildi. Şehrimizin muhtelif yerlerine asılacak branda pano çalışması hakkında bilgiler verildi. 10-12 Eylül arası yapılacak olan Kız Kefken Kampının duyurusu yapıldı. Okullarda yapılması planlanan seminer, söyleşi vs. faaliyetleri gerçekleştirme noktasında gerekli izin/ protokol süreçlerinin Milli Eğitim Müdürü’nün onayına sunulması konusu görüşüldü. Vakfın genel giderleri kapsamında herhangi bir şekilde Taahhüt belirtmeyen üyelerimizden. cüz’i de olsa verilmesinin uygun görülmesi. Vakfa tahsis edilen Gençlik Merkezinde yer alan ofisin aktif kullanımı hakkında sırayla görüşler dinlenerek oylamaya sunuldu. Karar oy çokluğu ile kabul edilerek Hasbihal Odası ve Okuma Salonu olacak şekilde tefrişat işlemlerinin başlamasına karar verildi. Burs çalışmasının zamanı ve kapsamları görüşülerek, Eylül ayı sonuna kadar 50 öğrenciye bir eğitim-öğretim dönemi boyunca burs verilmesi hedeflendi.

 

Vakıf tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere değinildi; “Toplantımız, Vakfımıza tahsis edilen Gençlik Merkezi’ndeki ofisimizde yapılmış olup Kurucu Başkan Ali İnci beyin teşrifleriyle renk kazanmıştır. İlgili ofisimizin tefrişatı ve kompleksin imkânları yerinde gezilerek Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunmuştur. Kendilerine bu anlamlı ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Burs çalışması kapsamında yapılan görüşme esnasında Bismillah diyerek açılışı yapan sırayla Özkan Yetim, Başkanımız Şahin Karaaslan, Mesut Gökdemir, Oğuz Tıkız ve Cemalettin Erdem beylere çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Toplantının akabinde Başkanımız  ile  müsait olan Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Av. Leyla Epözdemir’e başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Geçtiğimiz hafta kansere yenik düşen erkek kardeşinin derin üzüntüsünü yaşayan Leyla hanımın acısına ortak olmaya çalıştık. Merhuma Allahtan rahmet Leyla hanıma ve ailesine sabırlar diliyoruz”