Özel Ofis Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yenilenerek hizmete girdi. Polikliniğin açılışı protokol üyelerinin katılımıyla Semerciler Mahallesi Kudüs Caddesi No:58/A/101/102 Adapazarı adresinde dualar eşliğinde gerçekleşti.

Açılışa; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hüseyin Kaşkaş, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Gazeteciler cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Adapazarı AK Parti İlçe Başkanı Erol Aydın, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Vekili ve 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Sakarya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Nurgün, SASİAD Genel Sekreteri Ferhat Ateş, Dünya Gazetesi Sakarya Bölge Temsilcisi Hasan Coşkun, Serdivan Belediyes Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş, Anka Eğitim Kurumları Kurucusu, Geometriciler Derneği Başkanı Matematik Profesörü Murat Tosun, Halk Eğitim Öğretmeni ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hasan Kargün, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Yardımcıları Yunus Zor, Mehmet Koç, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya İl Temsilcisi ve LC Haber Ajansı İmtiyaz sahibi Levent Candan ile Sakarya İmam-Hatipliler Derneği (SİMDER) Başkanı Yahya Bakır ve çok sayıda davetliler katıldı.

Açılış töreninin sunuculuğunu Sakarya İmam-Hatipliler Derneği Başkanı Yahya Bakır üstlenirken, Sakarya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Nurgün, kurdele kesimi öncesi dualar okudu ve hayırlara vesile olması şeklinde temennilerde bulundu.

Bu Gurur Hepimizin

‘Sakarya insanına hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz’ şeklinde bir ifade ile çeyrek asır önce bu sektöre adım attıklarının açıklamasını yapan Kurum Müdürü Recep Kaya, güncel teknolojik toplumsal gelişmeleri takip ettiklerini ve bu bağlamda hizmet binalarını yenilediklerini belirterek; “İnsanlar bize sağlıklarını emanet ediyor, bunun farkındayız. Hassasiyetle işimizi yapmaya gayret ediyoruz. Sizde şahit olduğunuz üzere polikliniğimiz A sınıfı hizmet vermeye başladı. Herkesin kolayca hizmet alabileceği erişebilirlik seviyesine ulaştırdık. En son teknoloji ile donatılmış muayenelerimiz ve genç diş hekimi arkadaşlarımızla siz değerli dostlarımızın hizmetinizdeyiz” dedi.

Diş ve Ağız Sağlığı Çok Önemli

Kurdele kesiminin ardından konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, sağlığın her kademesinin safhasının önemine dikkati çekerek, “Diş hekimleri normal şartlarda bu ülkenin en yüksek ücretini alan bir kurumdur. Eğitimcilere ve diş hekimlerine aşırı bir değer var. Dolayısıyla bizler de bu değeri her geçen gün kat be kat artırdık. Ben Sakarya’mıza her geçen gün böyle tesisler açılmasından dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum” dedi. Sakarya Halkı en iyisini hak ediyor. Yeni kurulan tesisin hayırlara vesile olmasını dileyen Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever; “Recep abi bizim dava arkadaşımız, böyle güzel bir tesisi işletmeyi revize ederek çeyrek asırdır faaliyette olan bir işletmeyi daha da güzel hale getirdi ve Sakarya’nın hizmetine sundu” ifadelerini kullandı.