KOÇ BURCU

Yanlış hareket ettiğiniz konuları yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Düzen öncelikle sizin için gerekli. Yaptığınız planlara göre hayatınıza bir düzen getireceksiniz ve bir süreliğine de olsa dağınık yapınız son bulacak. Yarım kalan işleriniz veya projeleriniz tamamlanarak sonuçlanabilir.

BOĞA BURCU

Yaşam alanınızda değişim yapma kararı alıyorsunuz. Duygusal yıpranmanız bakış açınızı ve hobilerinizin değişime uğramasına neden oluyor. Ruhunuza iyi gelecek yerlerde bulunmak, size iyi gelecek şeyler yapmak sizi bir üst versiyonunuza taşıyacaktır.

İKİZLER BURCU

Aile planlamasına destek olmanız gerekebilir. Maddi ve manevi olarak sizlerden görüş alacaklardır. Söylediklerinize dikkat etmeli, ailenizin kararlarında çok etkili olduğunuzu unutmamalısınız. Samimi davranışlar ve söylemler her iki taraf içinde kurtarıcı olacaktır.

YENGEÇ BURCU

Yakın çevrenize karşı sahiplenici konuşmalarınızı sürdürmeme kararı alabilirsiniz. Sizler için önemli olan konularda aynı değerle yaklaşmamaları sizin kendinizi geriye çekmenize neden oluyor. Farklı düşüncelere açık olun.

ASLAN BURCU

Çevreniz karakterinize uygun olmayan davranışları sizden isteyebilir. Sevdikleriniz için bazı değerlerinizden ödün veriyorsunuz. Yaptığınız fedakarlık daha sonra aleyhinize olan söylemlerle yüzünüze vuralabilir. Kim için fedakarlık yaptığınıza dikkat edin.

BAŞAK BURCU

Duygusal varlığınızı gizleme ihtiyacı duymanız eleştirilere neden olabilir. Soğuk ve duyarsız olarak tanınmamak için bazı konularda kendinizi açık etmelisiniz. Duygularınızı paylaşmaktan korkmayın.

TERAZİ BURCU

Geçmişe ait bazı konuları gerekli kişilerle konuşacaksınız. Yarınlar için zihninizde çözülmedik herhangi bir problem kalmasın istiyorsunuz. Bu yüzden geçmişte eksik kalmış, tamamlanmamış her konuyu konuşarak sonuçlandırma isteğinizi gerçekleştireceksiniz. Bu durum gelecek için temiz başlangıç yapmanıza neden olacaktır.

AKREP BURCU

Arkadaşlarınız arasında en fazla sizin seçimleriniz konuşuluyor olabilir. Baskı ve dominant olmak yerine dengede hareket etmeyi öğrenmelisiniz. İnsanların aklındaki imajınızı değiştirmek için ve en önemlisi de kendi ruhunuzu yenileyerek özgür kılmak için değişimi yakalayın.

YAY BURCU

İletişim yönünüzü kısıtlama ihtiyacı duyabilirsiniz. Sosyal olmak ve aktif hareket etmek sizleri yorduğunu fark ediyorsunuz. Kendinize zaman ayıramıyor ve bundan dolayı da dinlendiğinizi asla hissetmiyorsunuz. Biraz odağınızı kendi yaşamınıza çekerseniz ruhunuzun yeni taraflarıyla tanışabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Duygu ve mantık çatışması içerisine girebilirsiniz. Kararlarınızı yeniden değerlendirmek için kendinize son bir şans vereceksiniz. Bunu en iyi şekilde değerlendirme isteği sizi aktif kılacak ve tatmin olduğunuz cevabı alana kadar asla durmayacaksınız.

KOVA BURCU

Ruhsal olarak hafiflediğinizi hissediyorsunuz. Geleceğe dönük plan yaparken kişisel kaygılarınızdan arınarak yeni bir plan kuracaksınız. Yaptığınız her hamle ve yenilik sizi özgürleştirecek ve çılgın fikirlerinizi hayata geçirmek için kendinizi sahneye atacaksınız.

BALIK BURCU

İkili ilişkilerinizde ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Sinirlerinizi kontrol edemeyişiniz gerginliğinizi artıracaktır. Meditasyon veya spor yapmak biraz olsun üzerinizdeki gerginliği azaltacaktır. Ruhunuzu kuruntulardan arındırın.