Ay, Balıkburcunda ilerliyor. Başkalarına hizmet etmek bugün ruhunu doyurabilir. Kaçınmaya çalıştığın bir durumla karşılaşabilirsin. Akışa bırak ve başlangıçta amaçladığın gibi olmasa da işler yoluna girecektir. Yaşadıklarının sana mesajını bilemezsin. Bilmediğin şeyler seni ürkütse de bazen bunun üstüne gitmek gerekir. Çünkü bilmediğin şey, senin ihtiyacın olan şey de olabilir. Ve eğer iyi niyetliysen, hayat sana her zaman iyi bir sürpriz yapar. Buna izin vermek senin elindeyken onu iyi değerlendirmeyi seçmelisin.

Motivasyon Sözü: “Üzüntü geriye bakar, endişe etrafına bakar, inanç ise yukarıya bakar.” Ralph Waldo Emerson

Koç Burcu Günlük Yorum
Elinizden geleni yaptıktan sonra süreci izlemek size çalışmaktan daha iyi sonuçlar getirebilir. Bugün kendinizi ve düşüncelerinizi nadasa bırakmalısınız. Hayatın bazen durmakla ilgili olduğunu kabullenmek, hem içeride hem dışarıda nasıl hareket edeceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Boğa Burcu Günlük Yorum
Yardımsever bir gün olabilir. Arkadaşlarınızın çalışmalarına destek olmak, burada size de farklı öğretiler sunacaktır. Başkaları için yaptığınız her şeyin size bir dönüşü olduğunu unutmamalısınız. Bu sayede tavırlarınızı kontrol etmek ve insanlara da ona göre yaklaşmak daha kolay olabilir.

İkizler Burcu Günlük Yorum
Çevrenizin sizi nasıl algıladığıyla ilgili konularda yanılgıya düşebilirsiniz. Duygusal bir düşünce yapısı doğru kararı almak konusunda sizi engelleyebilir. Kendinize bunu yapmak yerine hayatın ve insanların içinde olmaya çalışmalısınız. İş hayatınızla ilgili planlarınızın üzerinden geçebilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Yorum
Mistik konulara eğilebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz motivasyon ya da bilgiyi hislerinizden güç alarak bulmanız mümkün olabilir. Zamanı kendiniz için de kullanmanız gerekiyor. Bunu hayatınızın önemli bir alışkanlığına dönüştürmek için bugün aklınızın kollarını sıvayabilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Yorum
Aileniz ve maddi konular gündeminizde olabilir. Aranızdaki parasal alışverişlerde iyi niyetlerin karşılıklı olarak suistimal edilmediğinden emin olmalısınız. Kendi kendinizi manipüle etmemek adına içinde bulunduğunuz olumsuz psikolojiyi kendi ellerinizle yıkmalısınız.

Başak Burcu Günlük Yorum
İlişkiler konusunda beklentileriniz olabilir ancak bunları ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Saklanmak ya da farklı şekillerde dışa vurmak yerine açıkça konuşmayı denemelisiniz. Gizlenen hiçbir şeyin size faydasının olmayacağını bilin ve ona göre hareket edin. Hisleriniz size yolu gösterecektir.

Terazi Burcu Günlük Yorum
İş ortamında dikkatiniz dağınık olabilir, dalgınlık size bazı işleri eksik yaptırabilir. Küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş bölümünde kendinize insaflı davranmalısınız. Dinlenmek ve ne yaptığınızın farkında olmak için zaman yaratın.

Akrep Burcu Günlük Yorum
Duygusal yoğunluğunuzun fazla olduğu bir gündesiniz. Sevdikleriniz ve çocuklarınızla vakit geçirmek isteyebilir, tüm enerjinizi ve isteğinizi onlara adayabilirsiniz. Sevdikçe emek veren ve mutlu olan biri olduğunuzu görmek bazı yönlerinizi daha kolay törpülemenizi kolaylaştırabilir.

Yay Burcu Günlük Yorum
Evinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir, kendi zamanınızı ve emeğinizi feda etmeniz gereken durumlar doğabilir. Bu sizi psikolojik olarak bitirmek yerine besliyorsa, doğru dengeyi buldunuz demektir. Yanılgı ve gerçek arasındaki çizginin neresinde durduğunuzu fark ediyorsunuz.

Oğlak Burcu Günlük Yorum
Hislerinizi paylaşmak, yazıya dökmek isteyebilirsiniz. Bu da her şeyi daha iyi özümsemenizi sağlayacaktır. Yazılı işleriniz, e postalarınızda daha dikkatli yazmaya özen göstermenizde fayda var. Yakın çevrenizden birilerinin sizin desteğinize ihtiyacı olabilir.

Kova Burcu Günlük Yorum
Parasal konularda cömert olacağınız bir gündesiniz. Bu cömertliği hem kendinize hem de çevrenize aktarmak isteyebilirsiniz. Kimden bir beklentiniz olmalı, verdiğiniz değeri nerede ve kimde buluyorsunuz gibi sorulara yoğunlaşabilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Yorum
Kendinize zaman ayırmanız gerekebilir. Kaçtığınız ya da üstünü örttüğünüz konularla yüzleşmeyi seçmelisiniz. Bu sayede hem özgüveniniz yükselecek hem de gözünüzde büyüttüğünüz konuların hayatınızı bu denli etkilemesinin önüne geçmiş olacaksınız.